TiGHT AV SPK1-AW560SP

TiGHT AV SPK1-AW560SP

SPK1-AW560SP fra TiGHT AV er kosteffektive aktive 30W 5’’ høyttalere for installasjon. Med et frekvensområde på 50Hz - 20kHz (-10dB) og en maks SPL på 102dB (105dB peak), er høyttalerne godt egnet for både tale- og musikkapplikasjoner.

Som i de fleste ekteskap består høyttalerparet av én aktiv og én passiv variant, der den aktive driver sin slave. En 4m høyttalerkabel er inkludert i esken.

Den aktive modellen har ubalansert inngang på RCA og balansert på skruterminal, samt en AUX-inngang på mini-jack. Videre finner vi utgang for loop og sub, to-bånds EQ og mastervolum.

SPK1-AW560SP er utstyrt med en miljøvennlig auto-off-funksjon som sørger for at høyttalerne går i standby-modus etter 5 minutters inaktivitet. Denne funksjonen kan slås av via en bryter, hvis ønskelig.

U-braketter følger med i esken, der en tannhjulmekanisme sørger for stabil installasjon. Høyttalerne er også kompatible med tredjeparts monteringsbraketter, via to M6 monteringshull.

SPK1-AW560SP kommer i sort og hvit finish, og vil være leveringsklare i slutten av oktober. Vi har allerede fått inn demopar for testing, og førsteinntrykket er særdeles lovende! Kontakt svein@lydrommet.no for å avtale en prøvelytt.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display