Televic konferansesystem

Televic konferansesystem

LydRommet er norsk distributør av Televic. Dette er en belgisk produsent av konferanse-, delegat-, og tolkesystemer. Produktkatalogen kan deles i følgende underkategorier:

Televic Confidea Wireless

Confidea Wireless er et multibånd trådløst konferansesystem, som er enkelt å sette i drift og svært enkelt å betjene. Systemet benytter seg av multibåndsteknologi (2,4 GHz og 5 GHz), feilkorreksjon og kryptering, noe som sørger for stabil og sikker drift. Confidea Wireless kan brukes som et enkelt diskusjonssystem, men har også funksjoner for møteleder-prioritet og votering.

Televic Plixus

Plixus er et nettverksbasert konferansesystem, der lyd, video og data kan sendes over samme nettverk. Systemet består av en sentralstasjon, nettverks-ekstendere, delegatstasjoner og tolkestasjon.  Funksjoner som votering, tolkespråk og møtehåndtering gjøres ved hjelp av CoCon software-moduler.

Televic D-Cerno

D-Cerno er et Cat5-kablet diskusjonssystem med funksjoner som møteleder-prioritet og VOX. Systemet kan settes opp og styres via et WEB-grensesnitt eller direkte på sentralenheten.

Televic T-Cam

T-Cam Camera Tracking System er en komplett løsning for kamerasporing i konferansesammenheng. T-Cam-pakken kommer med 2 kameraer, en videoswitcher og programvare. Systemet muliggjør enkel installasjon, rask konfigurering og integrering med ethvert Televic konferanse-system.

Televic Lingua IR

Televic Lingua IR er et IR-system for tolking, bestående av en sender med Dante inn, en 25W radiator, og mottakere med 6 og 12 kanaler.

Televic software

Med Televics CoCon software-moduler kan man håndtere møtefunksjoner som votering, tolkespråk og dokumentdistribusjon.

Skriv en kommentar
Filtrer
Sort
display