Lumens CaptureVision

Enkel løsning for streaming med flere bildekilder

I disse utfordrende korona-tider har behovet for enkle løsninger til streaming skutt i været. De fleste scenarier lar seg løse med et enkelt web-kamera og mikrofon, men i undervisningssammenheng er behovet gjerne litt større.

For å formidle «klasserom-følelsen» så autentisk som mulig, må læreren enkelt kunne veksle mellom å kringkaste seg selv, tavlen og læreboka. I tillegg bør det være en løsning for opptak av seansen, slik at denne kan gjøres tilgjengelig på skolens ftp-server i etterkant. Det er her Lumens CaptureVision kommer inn i bildet.

Lumens LC200 er en svært brukervennlig mediaprosessor, som lar deg koble til opptil 4 bilde- og lydkilder, og mikse dette ned til én HDMI-utgang. For eksempel: Ett web-kamera som viser læreren, ett dokumentkamera for å vise «analoge papir-kilder» og en tilkobling til presentasjon på PC/mac. Hva du til enhver tid ønsker å kringkaste, velger du enkelt via et knappepanel. Enheten har også en innebygget hard-disk på 1 TB, for «one-click» opptak.

Lumens LC200 i korte trekk:

  • Opptil 4 x HDMI- og IP videoinnganger (inkludert NDI|HX og RTSP streams)
  • Støtte for HDMI-embedded audio eller analog stereolyd, med 4-kanals input-mikser.
  • Innebygget 1 TB hard-disk  for opptak i 1080p 60/30fps.

Vi har satt sammen en prisgunstig pakkeløsning som leveres ferdig programmert, web- og dokumentkamera, frittstående knappepanel, hodebøylemikrofon og alt av nødvendige kabler. Her er en video fra våre kolleger i LydRommet Danmark, som går gjennom denne pakken i korte trekk:

 

Er du interessert i å vite mer om Lumens CaptureVision? Kontakt kjetil@lydrommet.no