Focusrite RED kampanje

Kjøp en RED 4Pre, 8Pre eller 16Line, og få en gratis RedNet AM2

Focusrite RED er Thunderbolt-lydkort for Mac, med opptil 64 innganger og 64 utganger. Det finnes også 2 stk primary DigiLink-porter, for direkte tilkobling til Pro Tools HD.

De 32 kanalene med Dante I/O sitter "foran" Thunderbolt-bussen, og er en del av enhetens totale I/O. Latencyen er også på Thunderbolt-nivå. Våre målinger har vist 2,58 ms analog-til-analog latency ved 32 samples buffer @ 48 kHz.

Focusrite RED I/O:

RedNet AM2 (og X2P)

Focusrite RedNet AM2 er en stereo monitor-boks med utganger på både hodetelefon og 2 x XLRM, hver med separat nivåkontroll. Hodetelefonforsterkeren er kraftig nok til å drive høyohmige hodetelefoner, og undersiden har gjenger for mikrofonstativ. RedNet AM2 har integrert Gigabit Ethernet switch, to nettverksporter på Ethercon, og kan strømforsynes via Ethernet (PoE).

I RedNets "desktop-serie" finnes det også en enhet med to mikrofonforsterkere, i tillegg til hodetelefonutgang, ved navn X2P.

I kombinasjon med et RED lydkort, er disse en elegant løsning på infrastrukturen mellom kontrollrom og innspillingsrom. En kombinasjon av opptil 16 stk AM2 og X2P kan tilknyttes via Dante, uten behov for analog kabling mellom rommene.

Kontakt are@lydrommet.no for mer informasjon.