Kampanje: JBL 3 Series MkII

Knallgode studiomonitorer til sterkt redusert pris!

Logg inn og se din pris her 

JBL LSR 3 MkII er en serie studiomonitorer med en ytelse som går prislappen en høy gang. Høyttalerne kommer i tre størrelser: 5’’, 6,5’’ og 8’’. Modellnavnene henspiller også størrelsen på basselementet, i 305P, 306P og 308P.

Den minste modellen, 305P, var nylig under lupen i siste utgave av Musikkpraksis (2/19). Testen ble utført av Ole Henrik Antonsen, og her ble det ikke spart på superlativene:

-JBL 305P låter rett og slett imponerende bra, særlig på «hit-musikken» som i våre dager har litt elektronisk preg. Bassen overgikk mine forventninger med solid margin, særlig med bestykning og pris tatt i betraktning. Det låt rett og slett ganske stort av disse små kassene…

-Diskanten var også langt bedre enn jeg hadde trodd i denne prisklassen… nøytral, transparent og fin, uten «jukse-hyping» som man så ofte kan oppleve i billige høyttalere.

-Gitt pris, størrelse og vekt vil jeg påstå at JBL 305P låter sensasjonelt bra, og det er ikke vanskelig å skjønne at høyttaleren ble belønnet med en TEC Award, som stemmes fram av musikkpresse fra hele verden».

Om JBL 3 Series MkII

Det som skiller LSR 3-serien fra andre studiomonitorer i samme prisklasse, er den patenterte «Image Control Wave Guide», hentet fra flaggskipet M2. Denne har en fysisk utforming som gir et ekstremt definert og presist stereobilde. Alle modeller har innganger på XLR og TRS Jack, med valg for inngangssensitivitet og brytere for +/- 2 dB HF og LF trim.

OBS: Du må logge inn for å se kampanjeprisen. Er du kunde av oss, men ikke har tilgang i nettbutikken, kan du fylle ut navnet ditt i feltet "søk kunde-konto" eller sende en e-post til salg@lydrommet.no.

 

Kampanjen vil vare så langt lageret rekker.