Harman kunngjør LydRommet som distributør for AMX i Norge

Fra og med 1. februar 2019, vil Harmans komplette katalog for audio, video og control i Norge, distribueres av LydRommet

Med en avtale på plass for AMX, kombinert med en økt satsing på personell innen salg og support, er LydRommet godt forberedt på å møte markedet innen systemdesign og programmering av AMX- og SVSi-løsninger.

LydRommets historie med flere av Harman-merkene strekker seg langt tilbake i tid. Distribusjonsavtalen med Soundcraft fra 1978 var faktisk årsaken til at selskapet ble etablert, og merker som BSS, Crown, dbx, JBL og Lexicon ble en del av porteføljen i løpet av 80-, 90-, og 2000-tallet.

LydRommets daglige leder, Ernst Berggren, kommenterer: «Med vårt økte fokus på installasjonsmarkedet, er AMX og SVSi svært velkomne tilskudd i vår virksomhet. Vi kan nå møte markedet med en enda større bredde, med kontrollsystemer, video og AV over IP, i tillegg til våre vel etablerte lydløsninger. Jeg gleder meg til å komme i gang, og ser svært lyst på fremtiden.»

Regional Director i Harman Nordic, Joachim Bogetvedt, kommenterer: «Dette er et fantastisk partnerskap for Harman, som vil bidra til å ytterligere styrke våre bånd til LydRommet.» 

Ring oss på telefon 23 23 28 00 for mer informasjon.