Nyhet: JBL VTX A6

Nyhet: JBL VTX A6
Den 26. juli kl 18:00 kom endelig lille JBL VTX A6 til verden. Dette er en passiv to-veis kasse som innehar to stk nydesignede 6,5" Differential Drive elementer og en 3" HF-driver, i et brukervennlig og effektivt design.

Den kompakte størrelsen gjør VTX A6 til et anvendelig system med mange bruksområder. Høyttalerne kan både flys, pole-mountes og ground-stackes, og gjør seg like godt på turné som til fast installasjon. I den anledning har JBL også lansert alt av nødvendig tilbehør, inkludert flyrammer, braketter, adaptere, trekk, flightcaser med mer.

I motsetning til sine tre-veis storebrødre A12 og A8, er A6 et passivt delt system. På inngangssiden har du en A og B input, slik at du kan sende en 4-par til første kasse og linke nedover. Dette betyr at du trenger færre forsterkerkanaler, samtidig som det reduserer kablingen betydelig. Og apropos kabling: Her kan vi tilby komplette pakker fra Klotz.


VTX B15 og B15G

I tillegg til A6, har JBL også lansert to nye subber: VTX B15 (fly-sub) og B15G (ground-stack). Dette er 15" varianter som kompletterer de eksisterende B18 (singel 18") og B28 (dobbel 18").

Vi forventer å få inn de nye modellene i løpet av høsten, og planlegger i den forbindelse et større event der vi kan lytte til både A6 og den nylig lanserte SRX900. Mer informasjon om dette, samt priser, vil komme over sommeren. I mellomtiden henviser vi til www.jblpro.com for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display