Nyhet: Focusrite Clarett+ OctoPre

Nyhet: Focusrite Clarett+ OctoPre
Focusrites originale Clarett-serie var blant produktene som ble påvirket av brannen i AKM-fabrikken oktober 2020. Heldigvis var Focusrite raske med å re-designe hele lydkortserien under navnet Clarett+, attpåtil med forbedrede spesifikasjoner, for lansering sommeren 2021. SE LYDKORTENE HER.

Nå er serien endelig komplett, med Clarett+ OctoPre. Dette er, som navnet antyder, en 8-kanals mikrofonforsterker basert på den legendariske ISA-serien. Her får du +57 dB gain og svært lav egenstøy, med høykvalitets AD/DA-convertere. Hver kanal har også en analog AIR-krets som endrer impedansen til 2,2kΩ og legger til to subtile filtre i HF-båndet.

Men Clarett+ OctoPre har langt mer å by på enn bare god lyd. Hver kanal har separat insert-punkt på TRS Jack, slik at du enkelt kan hekte på ekstern outboard. De 8 kanalene sendes default både til enhetens linje- og doble ADAT-utganger. Hvis du derimot aktiverer en switch på frontpanelet (ADAT→Line), vil ADAT inn gå til de analoge linjeutgangene. Med andre ord: 8 kanaler mikpre med insert og 8 kanaler AD/DA! SE CLARETT+ OCTOPRE HER.

Når du registrerer enheten på www.focusrite.com vil du få tilgang til programvarepakken Hitmaker Expansion. Dette er en imponerende bundle med plug-ins og softwareinstrumenter, til en verdi av hele kr 11.000. Gjennom Focusrites Plug-In Collective vil du også få nye gaver på løpende bånd. LES MER OM DETTE HER.

Focusrite Claret+ OctoPre er forventet inn til lager i begynnelsen av juni. Kontakt anders@lydrommet.no for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Filtrer
Sort
display