Nyhet: Calrec Argo

Nyhet: Calrec Argo
Calrec har på IBC22 lansert en ny mikserserie ved navn Argo. De to modellene har fått navnene S og Q, og vil være etterfølgere til henholdsvis Artemis og Apollo.

Calrec Argo er en avansert lydmikser typisk for mellomstore til de største underholdnings- og sportsproduksjoner på TV. Mikseren kan leveres med alt fra 12 til 240 fadere og kan i store konfigurasjoner fint opereres av tre lydteknikere.

Allerede fra lanseringen har Argo alt av funksjoner fra sine forgjengere, og av nye viktige funksjoner kan vi nevne ganging av faderkanaler, VCA og immersive spill med scroll, brukerdefinerbare rotarypaneler og Assist web- og touch-UI.

Med Assist touch-UI på mikserens touch screens får Argo et brukergrensesnitt som er likt sine småsøsken Type R, Brio og Summa, og gjør at brukere med erfaring fra disse raskt kan lære seg å bruke denne store mikseren.

Argo drives av Calrec ImPulse core, en skalerbar core som kan drive opptil fire Argo-mikserflater og med en router med opptil ca 8000 inn- og utganger. Denne coren er native AES67/SMPTE 2110 og systemet kan leveres med alle Calrecs faste og modulære IO-rammer. ImPulse har også såkalte 3D Immersive paths, for kompatibilitet med formater som Dolby Atmos.

Vil du vite mer om Calrec Argo? Kontakt martin@lydrommet.no.

Skriv en kommentar
Filtrer
Sort
display