Listen Everywhere

Listen Everywhere

Om systemet

Listen Everywhere er servere på 2, 4, 8, 12 og 16 kanaler, som lar deg distribuere lyd via ditt lokale WiFi-nettverk. Brukerne kobler seg på systemet med sin egen mobiltelefon, og velger hvilken kanal de ønsker å høre på via en iOS/Android app. SE PRODUKTENE HER.

Brukere kan også koble seg til ved å scanne en QR-kode. Dette er nyttig om eieren av systemet ikke ønsker å dele ut WiFi-passord. Det er også mulig å passordbeskytte kanalene i systemet, for å hindre adgang for uvedkommende.

 

Tilpass appen som du vil

Listen Everywhere-appen kan skreddersys, og du kan selv legge inn de farger og den informasjon du vil skal være synlig for brukerne. Dette kan for eksempel være aktuelle tilbud, menyer, pdf’er eller bannere. Både app og programvare for administrasjon er gratis.

Det er også mulig å implementere Listen Everywhere-funksjonaliteten i din egen app, via Listens «Software Development Kit».

 

Bruksområder

 

Teleslyngeanlegg:

Nyere høreapparater har innebygget Bluetooth, ofte med brukerens egen mobiltelefon som senderen i systemet. Med Listen Everywhere kan brukeren enkelt ta imot programlyden, og streame dette trådløst til sitt høreapparat.

 

Tolkesystemer:

Listen Everywhere er en perfekt løsning for distribusjon av tolkekanaler. Den største serveren i systemet gir mulighet for hele 16 ulike språk.

 

Flyplasser/offentlige rom:

Flere samtidige bildekilder er ikke uvanlig. Flere samtidige lydkilder derimot, resulterer i kakofoni. Se for deg en sportsbar på en flyplass, som sender ulike arrangementer over flere skjermer. Med Listen Everywhere kan brukerne selv velge hvilket event de vil følge, uten å være til sjenanse for de andre gjestene.

 

Sykehus, venterom osv:

I mange sammenhenger er det kun snakk om én kilde, men det er likevel ikke passende å distribuere lyd ut i rommet. Da vil den minste 2-kanals serveren være en ypperlig løsning.

 

Sportsarrangementer:

Ved sportsarrangementer kan Listen Everywhere benyttes for å tilby kommentering i sanntid. Dette kan også være en fin måte for arrangøren å tjene ekstra penger på, ved å ta betalt for selve WiFi-oppkoblingen. Et slikt oppsett er ikke uvanlig i blant annet USA, der tilskuerne gis mulighet til å kunne høre på kommunikasjonen mellom dommerne under hockeykamper.

 

Ønsker du å teste ut Listen Everywhere? Last ned appen i App Store eller Google Play, gå til «support» og aktiver «Enable Demo Mode».

 

Kontakt oystein@lydrommet.no for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Filtrer
Sort
display