Listen EVERYWHERE

Listen EVERYWHERE

WiFi-løsningen Listen Everywhere har vist seg å være en anvendbar løsning i en tid der vi må holde avstand til hverandre. Brukerne kan enkelt koble seg på systemet med sin egen mobiltelefon og tilbehør, og velge hvilken kanal de ønsker å høre på.

Systemet kommer i 2, 4, 8, 12 og 16 kanaler, og har blant annet blitt brukt for å levere trådløs lyd ved drive-in arrangement, på høgskoler, flyplasser, idrettsarenaer, kirker, sportsbarer, treningssentre og i forbindelse med konferanse. SE PRODUKTENE HER.

Listen EVERYWHERE er svært enkelt i bruk:

  1. Brukeren tilkobler seg det lokale nettverket
  2. Laster ned appen
  3. Velger kanal

Serveren har lav latency og kapasitet til å nå opptil 1000 samtidige brukere. Ved behov for ytterligere kapasitet, kan flere servere tilkobles.

Oppkobling via QR-kode

Brukere kan koble seg til ved å scanne en QR-kode. Dette er nyttig om eieren av systemet ikke ønsker å dele ut WiFi-passord, eller la dette nettet være åpent og ubeskyttet.

Private kanaler

Det er også mulig å passordbeskytte kanaler. Dette er en funksjonalitet som kan komme godt med, for eksempel i konferansesammenheng.

Tilpass appen som du vil

Listen EVERYWHERE-appen kan skreddersys, og du kan selv legge inn de farger og den informasjon du vil skal være synlig for brukerne. Dette kan for eksempel være aktuelle tilbud, menyer, pdf’er eller bannere.

Og om du vil implementere Listen EVERYWHERE-funksjonaliteten i egen app, er det ikke noe problem: Listen Technologies tilbyr et «Software Development Kit» som gjør dette mulig.

Ønsker du en demo på Listen EVERYWHERE? Last ned appen på Google Play eller i APP Store, gå til «support» (i appen) og aktiver «Enable Demo Mode».

Ønsker du mer informasjon? Kontakt øystein@lydrommet.no


Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display