Leveringsdyktige AMX

Leveringsdyktige AMX
Pandemi, fabrikkbrann, komponentmangel, containermangel, båter som setter seg fast i Suez-kanalen. En ulykke kommer sjelden alene, og etterdønningene vil dessverre fortsette å påvirke store deler av vår bransje en god stund fremover.

Da er det godt å se at AMX har klart å holde seg leveringsdyktige på et stort antall modeller, med forutsigbar leveringssituasjon også i tiden fremover. Enten du har behov for spesifikke produkter for å komplettere et eksisterende system, eller om du trenger å designe en løsning fra scratch, er sannsynligheten stor for at AMX kan være til hjelp.


Systemdesign, programmering og support

Vi har også dedikerte ressurser i form av vårt Tech Team, som kan bistå i alle prosjektets faser. Dette kan være alt fra valg av produkter og systemdesign, til programmering og after-sales support.

Et utvalg produkter som nå er på lager


AMX Precis – 4K60 HDMI Switchers & Windowing Processor
AMX Precis er en serie HDMI switchers/matriser/windowing processors. Med et åpent API for tredjeparts kontroll kan de enkelt erstatte liknende modeller fra andre produsenter. SE AMX PRECIS HER.

AMX SVSi – komplett økosystem for AV-over-IP
Encoders, Decoders og Windowing Processors for 4K och FullHD, 100 % tilpasset etablerte nettverksstandarder. Med markedets mest transparente API er disse superenkle å integrere med tredjeparts kontrollsystemer. Alternativt kan det eksterne kontrollsystemet elimineres fullstendig da SVSi-enhetene inneholder N-Act; et innebygd kontrollsystem som du får gratis med på kjøpet! SE AMX SVSi HER.

AMX DVX - 4K60 All-In-One Presentation Switchers
Best av alt; Video med full 4K60 4:4:4 støtte, Lydbehandling med Dante I/O og Crown DriveCore forsterkere på 2x120W og kontroll i form av en integrert NX kontrollprosessor. Og med støtte for 802.1X, LDAP, FIPS 140-2 m.m. er DVX sikker på alle bedriftsnettverk. SE AMX DVX HER.

TiGHT AV – rimelige entry- og mid-level løsninger

I tillegg til dette, har vi også en rekke løsninger fra TiGHT AV, i form av switcher, matriser, extendere med mer. Alle produkter fra TiGHT har åpent API og fleksible muligheter for konfigurasjon og kontroll. SE PRODUKTENE HER.

Har du spørsmål om AMX eller TiGHT AV? Kontakt salg@lydrommet.no eller ring oss på 23 23 28 00.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display