JBL VTX A8 til Sarpsborg Scene

JBL VTX A8 til Sarpsborg Scene

Det er alltid et godt skussmål når man etter en utskiftning velger å fortsette med det samme merket man hadde fra før. Slik var det også da Sarpsborg Scene skulle skifte ut sin JBL VRX-rigg.

I tøff anbudskonkurranse med de andre etablerte høyttalermerkene på markedet, falt valget på JBLs nye VTX A8 line-array. Dette er et kompakt system, med to stk 8" basselementer, fire 3,5" mellomtoner og to stk HF-drivere per kasse. Det potensielle lydtrykket er det heller ingenting å si på: Hver kasse har en maks SPL på hele 139 (!) dB.

Den nye riggen til Sarpsborg Scene vil bestå av 26 stk VTX A8 topper og 10 stk VTX B18 subber. Toppene vil fordeles i 10 stk høyttalere per side og 6 stk i et center-cluster. Høyttalerprosessering og forsterking skjer via JBL Performance Manager og Crown I-Tech.

Teknisk sjef ved Sarpsborg Scene, Jon Karlsen, kommenterer:

«Vi valgte å gå videre med ny JBL-rigg på Sarpsborg Scene av to grunner. Nummer 1: Servicen fra LydRommet er helt overlegen, selv på en søndag. Nummer 2: A8-serien er helt fantastisk, med sine 8 drivere per kasse. Denne flaten vil vi ha glede av i mange år framover!»

Vi i LydRommet takker for tilliten, og ser frem mot det videre samarbeidet.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display