JBL Venue Synthesis

JBL Venue Synthesis
JBL Venue Synthesis er en avansert applikasjon for 3D-akustikksimulering av JBL Performance Audio-høyttalere (SRX900, VRX900 og VTX). Denne programvaren gir brukerne verktøyene de trenger for å designe, simulere og optimalisere lyddekning i ulike miljøer og i enhver skala. Venue Synthesis tilbyr tre hovedmoduser:

Venue:
Her kan brukerne designe et rom fra bunnen av eller importere eksisterende 2D/3D-tegninger for å simulere lyddekningen i det valgte rommet.

Acoustics:
Denne modusen gir mulighet for å konfigurere og finjustere ulike høyttalermodeller, deres posisjon, vinkler, DSP, forsterkerinnstillinger og andre parametere. Dette gir brukerne muligheten til å visualisere lydbehandlingen i høy oppløsning og optimalisere lydkvaliteten for det gitte miljøet. Systemet visualiserer også akustisk delay, med verktøy for optimalisering.

Mechanics:
Her kan brukerne finjustere de mekaniske innstillingene for å sikre en trygg og sikker montering av høyttalerne. Det er også mulig å generere opphengsmanualer og eksportere data til JBL ArrayLink for enkel integrasjon med eksisterende systemer.

JBL Venue Synthesis er gratis og kan lastes ned her. JBL har også opprettet en egen Facebook-gruppe, der medlemmer kan dele erfaringer seg imellom, samt få direkte support fra JBLs utviklere.

Vil du vite mer om JBLs Performance Audio serie? Ring oss på 23 23 28 00 eller send en e-post til jan-stefan@lydrommet.no.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display