JBL i Vinterland 2022

JBL i Vinterland 2022

Det årlige julemarkedet «Jul i Vinterland» i Spikersuppa er nå åpnet. Her finner du koselige boder på rekke og rad, lune spisesteder, skøytebane, pariserhjul med mer.

Også i år er det Sigurd Syversen fra Audioproduksjon som har stått for den tekniske løsningen. Og som i de foregående år, så består høyttalerparken av JBLs Control-serie, som er IP-44-rangert ut av esken og IP-55 med WeatherMax grill og panel cover.

Hjernen i systemet er en BSS Soundweb-matrise, med Dante-distribusjon via fiber til Crown DCi flerkanals forsterkere. Det er totalt 45 stk JBL Control 25-1 og 28-1 på området, med en høy grad av kontroll takket være god programmering.

Sigurd Syversen kommenterer:

«Systemet er delt opp i 18 soner, dette på grunn av at systemet skal være så intuitivt som mulig. Til dette har jeg laget et custom panel i HiQnet, som styres via en tablet med touchskjerm. Hvis for eksempel et kor skal spille i en av sonene, kan den sonen enkelt mutes fra kontrollrommet.»

Lydrommet applauderer Audioproduksjon for en elegant løsning, og anbefaler alle som har anledning til å ta turen innom Spikersuppa innen julen er omme!

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display