Hør JBL VTX i sommer!

Hør JBL VTX i sommer!
Wrightegaarden har sine røtter tilbake til begynnelsen av 1700-tallet, der det ligger idyllisk plassert midt i sentrum av sommerbyen Langesund. Siden slutten av 80-tallet har stedet vært en ettertraktet scene for utendørskonserter i sommerhalvåret, og 2022 er intet unntak. I juli vil det være hele 17 konserter her, med navn som Bernhoft, Hellbillies, Bigbang, TIX og Bjørn Eidsvåg. SE HELE PROGRAMMET HER.


JBL VTX

Årets PA er levert i samarbeid med Optilux, som har ansvaret for det tekniske på konsertscenen. Riggen består av 8 stk JBL VTX A8 på hver side og 10 stk B18 subwoofere, med 2 stk A8 som front-fill og 2 stk VTX F15 som delay på terrassen. Systemet forsterkes med Crown I-Tech, som også innehar all nødvendig DSP for konfigurasjon og tuning. Styring og overvåking skjer via softwaret JBL Performance Manager.

Siden publikumsområdet er asymmetrisk, har det blitt lagt ned mye arbeid i systemdesignet. Valget falt til slutt på 2 stk A8 som side-fill på den ene siden, og en sub-løsning i kardioidekonfigurasjon, plassert under scenen.

Med så mange store navn på plakaten, håper vi at systemet vil gi alle gjesteteknikere en god opplevelse gjennom sommeren. Vi oppfordrer også alle med ledig tid i kalenderen til å avlegge Wrightegaarden et besøk i juli.


Har du spørsmål om JBL VTX? Kontakt jan-stefan@lydrommet.no for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display