Black Friday: Focusrite Vocaster

Black Friday: Focusrite Vocaster
Focusrite Vocaster er en serie USB-lydkort til podcast, streaming, lydbokinnspillinger og liknende. Serien består av to modeller: Vocaster One og Vocaster Two. Disse kan enten kjøpes frittstående, eller som en pakke med mikrofon, kabel og hodetelefon inkludert. SE FOCUSRITE VOCASTER I PRODUKTOVERSIKTEN HER.

Ingen lydteknisk erfaring fra før? Null problem. Med auto-gain og innebygde presets for taleoptimalisering er du oppe og kjører på et blunk. Og med Bluetooth-forbindelse (Vocaster 2), loopback-kanaler og fysiske linjer I/O er det enkelt å integrere andre kilder som telefon, lyd fra PC/Mac eller et eksternt videokamera.

Vocaster Hub

I kontrollsoftwaret Vocaster Hub kan du enkelt sette nivået på alle kildene dine: Mikrofon (med hele +70 dB gain), stereo aux, Bluetooth og loopback 1 og 2. Disse sendes til masterkanalen Show Mix, samt enhetens fysiske utganger.

I Vocaster Hub har du også fjernkontroll av enhetenes fysiske switcher, i form av auto-gain, enhance og mute.Focusrite har nå et Black Friday-tilbud på alle Vocaster-modeller frem til jul. Kontakt anders@lydrommet.no eller are@lydrommet.no for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display