Focusrite Vocaster


Focusrite Vocaster er en ny serie USB-lydkort til podcast, streaming, lydbokinnspillinger og liknende. Serien består av to modeller: Vocaster One og Vocaster Two. Disse kan enten kjøpes frittstående, eller som en pakke med mikrofon, kabel og hodetelefon inkludert. SE FOCUSRITE VOCASTER I PRODUKTOVERSIKTEN HER.

Ingen lydteknisk erfaring fra før? Null problem. Med auto-gain og innebygde presets for taleoptimalisering er du oppe og kjører på et blunk. Og med Bluetooth-forbindelse (Vocaster 2), loopback-kanaler og fysiske linjer I/O er det enkelt å integrere andre kilder som telefon, lyd fra PC/Mac eller et eksternt videokamera.

Inn- og utganger


Vocaster One og Two skiller seg på følgende måter:
  • 1 vs 2 mikrofoninnganger (+48V på begge modeller)
  • 1 vs 2 hodetelefonutganger
  • Kun Vocaster 2 har Bluetooth
Felles for begge modeller er...:
  • Stereo monitor ut på TRS jack
  • TRRS 3,5mm aux inn-/utgang
  • Lydutgang til kamera på 3,5mm mini-jack
Mikrofoninngangene har hele +70 dB analog gain, så du vil ikke ha behov for en signalbooster ved bruk med for eksempel en Shure SM7B. Hver mikrofonkanal har også en dedikert mute-knapp.

Vocaster Hub

I kontrollsoftwaret Vocaster Hub kan du enkelt sette nivået på alle kildene dine: Mikrofon(er), stereo aux, Bluetooth og loopback 1 og 2. Disse sendes til masterkanalen Show Mix, samt enhetens fysiske utganger.

I Vocaster Hub har du også fjernkontroll av enhetenes fysiske switcher, i form av auto-gain, enhance og mute.Bundler: Vocaster Studio

Lydkortene kan også kjøpes som bundler, med mikrofon, mikrofonkabel og hodetelefon inkludert. Mikrofonen i Vocaster One Studio er en håndholdt, dynamisk variant. Vocaster Two Studio har en dynamisk mikrofon av et velkjent utseende, med integrert mikrofonholder og innebygget pop-filter. Hodetelefonen er den samme i begge pakker – en lukket rundt-ørene variant med fast kabel.

Medfølgende programvare

I alle pakker følger det også med programvare for opptak, redigering og distribusjon av podcast, samt programvare for lisensfri musikk.

Hindenburg Lite (eiet lisens) og Hindenburg Pro (6-måneders prøveversjon)
Dette er en brukervennlig audio-editor med en rekke smarte funksjoner for lydutjevning, støyfjerning med mer.

SquadCast Pro + Video (3-måneders prøveversjon)
En browser-basert løsning for å bringe inn gjester, med topp lyd-og bildekvalitet.

Acast Influencer (6-måneders prøveversjon)
En løsning for distribusjon av podcast til alle tenkelige strømmeapplikasjoner, som Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Amazon Music osv.

Amplify Studio Premium (6-måneders prøveversjon)
En entry-level musikkvpplikasjon med over 12000 lisensfrie lyder, for produksjon av musikk og jingler.

Vi forventer å få inn første sending i løpet av juni. Kontakt anders@lydrommet.no eller are@lydrommet.no for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display