Fire nye produkter fra TiGHT AV

Fire nye produkter fra TiGHT AV
TiGHT AV fortsetter å rulle ut produkter på løpende bånd. Nå har vi gleden av å lansere hele fire nyheter, der samtlige allerede er på lager!

Produkt #1: VC-C101U-ETH (trykk for å gå til produktet)

VC-C101U-ETH er en USB-C-til-HDMI converter med 60W lading for PC/laptop. 3 stk USB 3.0-porter sørger for enkelt tilkobling av for eksempel mus/tastatur, kamera, mikrofon eller liknende. Ved å koble boksen på kablet nettverk vil man også få Ethernet tilbake til PC/laptop via USB-C porten. Ingen driver er nødvendig for å ta enheten i bruk. Typisk bruksområde er arbeidsstasjon og møterom, som en plug-and-play dockingstasjon.

Produkt #2 og 3: EXT-H101L2-TX og RX (selges separat)

Disse to produktene utgjør et HdBaseT extender-kit for HDMI. I tillegg til å distribuere HDMI fra kilde til skjerm, støtter den også RS-232 og IR passthrough i bruk med et tredjeparts styresystem. Produktet har også auto-downscaling fra 4K til 1080P, for sømløs integrasjon med både skjerm og projektorer.

Produkt #4: EXT-H102UETH-HDBT

EXT-H102UETH-HDBT er et extender-kit for HDMI/USB/Ethernet, med det helt nye HdBaseT 3.0 chipsettet. Dette muliggjør transport av ukomprimert HDMI 4K @60Hz 4:4:4 signal 100 meter over CAT-kabel. I tillegg får man 1Gbit Ethernet port, USB 2.0 med valgbar device/host, audio de-embedding på TX siden samt ARC de-embedding (audio return channel) på S/PDIF.

Kontakt kjetil@lydrommet.no eller se www.tightav.com for mer informasjon

Skriv en kommentar
Filtrer
Sort
display