Evolution Wireless Digital

Evolution Wireless Digital
Sennheiser har lansert et digitalt system i EW-serien; Evolution Wireless Digital (EW-D). Dette er virkelig en gamechanger hva gjelder trådløse mikrofonsystemer, med tanke på pris, kvalitet og brukervennlighet. SE ALLE PRODUKTER HER

EW-D har et større dynamikkområde enn noe annet trådløst mikrofonsystem på markedet, og du kan skalere systemet opp til hele 90 (!) kanaler. Oppsett gjøres enkelt via appen EW-D Smart Assist (iOS og Android), med «Equidistant Spacing» for automatisk frekvens-allokering. Dette eliminerer behovet for møysommelig RF-planlegging, så vel som faren for intermodulasjon-interferens.

EW-D Smart Assist gir deg også tilgang til alle systeminnstillinger, slik at du har full styring på ting som kanalnavn, batteristatus, RF-status, mute/lock osv. I tillegg finnes det en «support hub», med både manualer og veiledningsvideoer. Firmwareoppdateringer gjøres også herfra.

Sennheiser EW-D kommer i ni ulike frekvensbånd, og leveres i de vante konfigurasjonene (håndholdt, instrument, mygg, hodebøyle, kombo og «løst»). Antenne-combinere, bladantenner, boostere og ladestasjoner er også tilgjengelig.

EW-D er tilgjengelig for levering allerede nå. For mer informasjon og bestilling – kontakt jan-stefan@lydrommet.no

Skriv en kommentar
Filtre
Sort
display