Rss

Nyheter fra ' 2021 ' ' september '

Høyskolen Kristiania
Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania ved Westerdals institutt for Film og Medier tilbyr nå Dolby Atmos miksing. De er et av Skandinavias første utdanningshus som tilbyr dette.

 

Etterspørselen etter Dolby Atmos miksing har økt drastisk de siste årene. Netflix har nylig satt den som leveringsstandard, og dermed f...

LydRommet søker AV-selger
LydRommet søker AV-selger

I din rolle som Account Manager blir du en del av salgsteamet, der du har ansvar for hele salgsprosessen fra start til slutt. Du har et nært samarbeid med techteam der dere sammen utvikler det profesjonelle AV-markedet. LydRommet er et selskap under stadig utvikling og med kunden i fokus.

Som Account...

Nyhet: AKG ARA
Nyhet: AKG ARA

AKG lanserer ARA! En to-karakteristikks 24 bit, 96 kHz USB kondensatormikrofon. ARA er perfekt for podcastere, web-streamere, YouTubere, musikere og gamere.


Nøkkelfunksjoner:

To opptakskarakteristikker
Front (nyre)
Front + Back (kule)

Enkelt oppsett og universell kompabilitet
Intuitivt «plug and play» opp...

Nyhet: Focusrite Clarett+
Nyhet: Focusrite Clarett+

Focusrite introduserer serien Clarett+. Dette er en serie USB lydkort av førsteklasses kvalitet for PC og Mac, som bygger på styrkene til de tidligere Clarett-seriene. Med forbedrede convertere og mikrofonforsterkere gir Clarett+ produsenter, teknikere og artister et verktøy de trygt kan ta med på j...

Filtrer
Sort
display