AV-over-IP fra AMX

AV-over-IP fra AMX

Som en av pionerene innen AV-over-IP har AMX både produktene og kunnskapen til å kunne bistå i ethvert prosjekt. Deres produktkatalog er den mest fulltallige i bransjen, med løsninger for enkodere, dekodere, transceivere for lyd, nettverksvideoopptakere, windowing-prosessorer og alt av nødvendig tilbehør. Du kan velge blant ulike produktserier med hensyn til ditt budsjett, infrastruktur og ønsket funksjonalitet, starte så smått som 1x1 og bygge systemet ut etter behov.

Løsningene benytter standard IP-utstyr for distribusjon av video over eksisterende nettverksinfrastruktur, i oppløsninger på opptil 4K60 4:4:4. Dette økosystemet kan leve side-om-side med øvrig nettverksutstyr, og sikkerheten ivaretas med funksjoner som 802.1x, Active Directory og SSL/TLS.

Denne (veldig amerikanske) videoen gir et innblikk i hva AV-over-IP og hvilke muligheter som ligger i denne teknologien:


AMX' hjemmeside kan du lese mer om de ulike produktseriene og laste ned en rekke nyttige fagartikler, inkludert håndbøker for hva du bør tenke på i forbindelse med AoIP-installasjoner.

Spørsmål om AMX? Kontakt kjetil@lydrommet.no

 
Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display