AMX MUSE Automator

AMX MUSE Automator
AMX MUSE Automator er en spesialisert versjon av den velkjente Node-RED-plattformen, som gir brukerne muligheten til avansert programmering uten behov for å mestre kodespråk. Plattformen gir brukerne et intuitivt drag-and-drop grensesnitt der de kan opprette komplekse arbeidsflyter ved å koble sammen forhåndsdefinerte blokker med logikk og funksjoner. Dette gjør det mulig for både erfarne utviklere og nybegynnere å raskt lage tilpassede automatiseringer og integrasjoner.

GitHub
I tillegg til å tilby avansert programmering, tilbyr AMX MUSE Automator også enkel integrasjon med nettsamfunnet GitHub. GitHub er en populær plattform for programvareutvikling og samarbeid, der utviklere kan lagre, dele og samarbeide om kodeprosjekter. Ved å integrere med GitHub, gjør AMX MUSE Automator det mulig for brukere å enkelt importere og eksportere prosjekter mellom plattformene, samt dra nytte av det enorme utvalget av åpne kildekodeprosjekter som er tilgjengelig på plattformen.

Ønsker du for eksempel å styre et Sonos-anlegg via et veggpanel? GitHub har en kode for dette, inkludert visning av platecoveret på panelet. Lysstyring med KNX, Philips Hue eller til og med IKEA Trådfri? Det finnes ferdige løsninger for det også. Bare gå inn i menyen "manage palette" ➡️ "install" og hent den noden du trenger!

Øvrige kodespråk
AMX MUSE Automator støtter også programmeringsspråkene JavaScript, Python og Groovy. I tillegg har AMX laget en extension for Visual Studio Code fra Microsoft. De ulike språkene kan kjøre om hverandre og på samme tid. Denne allsidigheten gir brukerne mulighet til å velge det språket de er mest komfortable med, og skape kraftfulle automatiseringer uten begrensninger.

Hardware
AMX MUSE-controllerne leverer lynrask ytelse takket være sin kraftige prosessor som er 10 ganger raskere enn tidligere modeller. Dette sikrer hurtig utførelse av automatiseringer og en problemfri brukeropplevelse. Plattformen er bygget på en robust onboard eMMC-lagringsenhet og en pålitelig Linux-plattform, noe som garanterer stabilitet og sikkerhet i drift. Brukerne kan stole på AMX MUSE Automator for å levere konsistent pålitelig ytelse i enhver situasjon.

Bruksområder
AMX MUSE Automator er egnet for en rekke AV-applikasjoner, inkludert styring av møterom, integrering av lyd- og videoenheter, hjemmeautomatisering og mye mer. Med sin allsidighet og fleksibilitet kan den tilpasses enhver brukssituasjon og tilfredsstille selv de mest krevende behov.

LAST NED MUSE AUTOMATOR HER

OBS: Følg instruksene på side 3 i "Instruction Manual"

Vil du vite mer om AMX MUSE? Kontakt mathias@lydrommet.no.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display