AMX introduserer MUSE!

AMX introduserer MUSE!
Tenk at du er på en romantisk ferie i Italia. Tenk å kunne bestille en «tagliatelle alla bolognese» på flytende italiensk, for så å spørre kelneren om gode vintips. Du er en verdensborger! En person av kultur! Et tapsfritt ledd i signalkjeden!

Så tilbake til virkeligheten. I bestefall blir det noen minutter på Duolingo i ny og ne.

Det er vanskelig å lære et nytt språk etterhvert som vi blir eldre.

Slik er det med automasjonssystemer også. Potensialet til et avansert automasjonssystem, altså hvor mye du kan klare å få ut av det, avhenger i stor grad av språkkunnskapene til personen som programmerer det. Hvert system bruker sitt eget språk, som tar et hav av tid å lære seg, og en hel livstid å perfeksjonere.

Så da ble det ferie i Sverige i år igjen. «Två smörgåsar och en flaska päroncider, tack.»

Well, not anymore.


AMX MUSE
er en serie controllere som støtter JavaScript, Python og Groovy, i tillegg til Harmans HControl og legacy-formatene HiQNet og ICSP. Og du er ikke bundet til enten det ene eller det andre: Språkene kan kjøres om hverandre og på samme tid.

Var alle disse språkene gresk for deg? Lugna ner. MUSE støtter også programmering via flytskjema (Node-RED), på lik linje med BSS Audio Architect. Da vil du få opp de ulike enhetene som objekter, der du kan drag-and-droppe ditt design med ferdig oversatte og justerbare parametere. Barnemenyen, om du vil.

Om AMX MUSE controllere

De nye MUSE-controllerne har en prosessor som er 10 ganger raskere enn AMX NX, hvilket betyr at de kan kjøre et ubegrenset antall scripts samtidig. I kombinasjon med et robust eMMC lagringsmedium og en velprøvd Linux-plattform, gjør dette MUSE til et svært trygt og driftssikkert system for alle typer installasjoner.

Fire MUSE-controllere er lansert:
  • MU-1000 - ICSLan & PoE
  • MU-1300 - 2 Serial Ports, 2 IR Ports, and 4 I/O Ports
  • MU-2300 - 4 Serial Ports, 4 Relays, 4 IR Ports, 4 I/O Ports & ICSLan
  • MU-3300 - 8 Serial Ports, 8 Relays, 8 IR Ports, 8 I/O Ports & ICSLan


Vi forventer å få inn første levering i november. Kontakt svein@lydrommet.no for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display