LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Referanser

Rådhusteatret i Ski investerer i Soundcraft VI6

Publisert: 23.06.10 kl. 09:00

Soundcraft VI6 ble valgt for å bista i teatrets allsidige oppgaver.

Rådhusteateret ligger midt i hjertet av Ski, 20 minutter syd for Oslo. Teatret har to scener med kapasitet på henholdsvis 100 og 365 besøkende, og benyttes av både lokale og turnerende produksjoner.

Forestillingene som settes opp varierer over et bredt spekter av genre, fra teateroppsetninger og balletter, musikaler, korsang, via jazz- og rockekonserter til konferanser. Til og med tungmetall kan finnes på repertoaret.

“Den store variasjonen i programmet er interessant å jobbe med”, sier teknisk ansvarlig Hans Erikstad. ”I tillegg krever det at vi har utstyr som er fleksibelt og profesjonelt. Fordelene med en digital mikser har blitt åpenbare de senere årene, og vi har vært på jakt etter den ideelle løsningen en god stund.”

Flere muligheter ble evaluert i prosessen, men det tekniske teamet vendte stadig tilbake til Soundcraft VI- seriens digitale miksere.

Teatrets lydtekniker, Fredrik Pagander, forklarer: ”Vi hadde erfaring fra før med en Soundcraft MH3-konsoll som vi var spesielt fornøyd med, og vi var enige om at vi ønsket oss en lignende arbeidsflate på et digitalt bord. I tillegg hadde vi selvsagt fokus på lydkvaliteten. Vi fant at ønskene våre ble oppfylt med en Soundcraft Vi6.

Jeg må si jeg var imponert over lyden helt fra begynnelsen, pluss at det føles veldig naturlig å jobbe på denne pulten. Det siste er svært viktig for min del; Miksing er tross alt en kreativ prosess og bør støttes av et intuitivt grensesnitt.”

Referansearkiv Referansearkiv

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Alexander
Rambøl

Alexander Rambøl

Vedlegg

Produkter