LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Referanser

To nye Studer Vista-miksere til NRK

Publisert: 04.11.10 kl. 14:33

NRK har i 2010 gått til innkjøp av to Studer Vista-miksere, nærmere bestemt én Vista 5 og én Vista 9. Førstnevnte ble levert i mars og skal brukes i OB17, som er stasjonert i Tromsø.  Vista 9 ble levert i september til Sony i England, som installerte den i NRKs nye store HD buss (HD2).

I tillegg har NRK i perioden gått til anskaffelse av to stk Soundcraft Vi6-miksere. Mikserne er fullt utstyrt med 96 kanaler og 2 stageboxer med til sammen 128 innganger. Stageboxene er i tillegg utstyrt med RME MADI Bridge, for at MADI-signalet fra stageboxen kan rutes til flere enn to miksere. Rackene har både Fibreco og Lemo fiberkontakter slik at systemet er kompatibelt med NRKs eksisterende Studer Vista infrastruktur.

Soundcraft og Studer Vista miksere deler samme teknologi (Studer S-core). De fleste rack og kort er av samme type.  Forskjellen ligger kun i konfigurasjon og brukergrensesnittets oppbygging. Begge grensesnitt er dog basert på Vistonics™, med lignende type kontroll og visuell feedback, noe som gjør det lett for lydfolkene å jobbe på begge type miksere.

Referansearkiv Referansearkiv Studio | Broadcast

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Martin
Mæland

Martin Mæland