LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Referanser

NRK Studio K74, Oslo

Publisert: 22.04.04 kl. 10:13

2004: Til sine morgensendinger fra Studio K74 på Marienlyst i Oslo, har NRK radio nå gått til anskaffelse av den nye mikseren fra Studer; Studer Vista 6.


Konsollen vil bli utrustet med 30 kanalerstriper og en brukerspesifisert meterbro som rommer Nordisk-skala stereo PPM, DK-Audio MSD600 og to doble analoge 10-segment LED metere. Spesifikasjonen inkluderer 24 mikrofoninnganger, pluss analoge og digitale linjenivå inn- og utganger, og en MADI-forbindelse for eksterne scenebokser.

Standard Vista 6 har finesser som strømforsyning med redundans, elektronikk som kan "hot swappes", konfigurerbare GPI ut- og innganger for signalering, fjernstyring osv.

Installasjonen vil også inneholde en brukerspesifisert produsentenhet bygget på samme lest som levert til BBCs dramastudio i Manchester, England. 

NRK er godt kjent med Studers miksere. Fra før har de blant annet fem miksere av typen 950-MII, som er installert i LK23 Bergen, LK21 og 24 Drama i Oslo, og i bussene OB16 og OBL12. Alle disse mikserne er bygget på samme teknologi som Vista 6. Dette blir nå den sjette digitale Studermikseren i rekken.

LydRommet har siden 1979 levert systemer og miksebord av ulik størrelse til NRKs hoved- og distriktskontorer.

Referansearkiv Referansearkiv Studio | Broadcast

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Martin
Mæland

Martin Mæland