LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Vi1 status

Publisert: 01.12.10 kl. 14:53

Nye miksere på vei til lager i løpet av desember.  

Etter en del leveringsproblemer i startfasen begynner vi nå så smått å komme ovenpå med Vi1-leveringene. Per november har vi solgt 22 miksere, og ytterlige enheter er på vei til lager i løpet av desember.

Vi1 er den mest kompakte mikseren i Vi-serien, med core og lokal I/O intergrert i selve konsollen. Med sine 38 lokale innganger (32 mic/linje, 2 par AES og 1 par SPDIF) og 42 utganger (32 linje, 4 par AES og 1 par SPDIF) kan den fint stå på egne ben i ”mindre” produksjoner.

Vi1 har 24 multifunksjonsbusser (hvorav 8 kan konfigureres som matrise), i tillegg til LCR. Den har også arvet faderglow, 4 Lexicon-maskiner og BSS grafisk EQ på alle busser fra sine større søsken.

Vi1 er selvfølgelig kompatibel med Vi-seriens eksisterende stageboxer (maksimalt kan Vi1 mikse 64 kanaler). Software, funksjoner og kontroller er også nøyaktig slik vi kjenner fra før, dog med en kompakt og ny layout (EQ, dynamics, routing og de andre funksjonene er nå tilgjengelig gjennom den nye 22" widescreen Vistonics skjermen). Videre er show-filer kompatible mellom alle Vi-miksere, og Virtual Vi offline editor tilgjengelig også for Vi1.

 

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Nyheter

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!

TOURING / PA

Produkter