LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Vi6 til NRK!

Publisert: 02.02.10 kl. 11:42

Vi gratulerer NRK med 2 splitter nye Soundcraft Vi6 miksere!

Mandag 1. februar fikk NRK overlevert sine to første Soundcraft Vi6-miksere (hvilket betyr at det nå finnes totalt 40 miksere på det norske markedet). NRK, som fra før har 11 eksemplarer av storebror Studer Vista, skal primært bruke Vi6’ene som FOH og monitormikser til Kringkastingsorkesteret (KORK).

Mikserne er fullt utstyrt med 96 kanaler og 2 stageboxer med til sammen 128 innganger. Stageboxene er i tillegg utstyrt med RME MADI Bridge, for at MADI signalet fra stageboxen kan rutes til flere 
enn to miksere. Rackene har både Fibreco og Lemo fiberkontakter slik at systemet er kompatibelt med NRK’s eksisterende Studer Vista infrastruktur.

Soundcraft og Studer Vista miksere deler samme CORE (Studer S-core). Alle rack og kort er de samme, med samme komponenter og algoritmer. Forskjellen ligger kun i konfigurasjon og funksjoner i brukergrensesnittet. Begge grensesnitt er dog basert på Vistonics™, med samme type kontroll og visuell feedback, noe som gjør det lett for lydfolkene å jobbe på begge type miksere.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Studio | Broadcast