LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Nyhet: Studer Vista 5 M2

Publisert: 29.10.11 kl. 15:13

Studer har lansert en ny versjon av Vista 5, med TFT meterbro lik den i Vista 9. Meterbroen kan enkelt retrofittes, slik at "eldre" Vista 5-modeller også kan oppgraderes til M2.

Peakmeteret på meterbroen viser nivå fra mono til 5.1 per kanal, mens den nedre delen er konfigurerbar. Her kan du se surround image meter, kurveformmeter over tid, layer-2 meter eller bus-assign.

En annen nyhet er at Vista 5 nå er tilgjengelig i en enda mindre versjon med frame size på 22 fadere (fra før finnes 32 og 42 faders versjoner).

Studer Vista 5 er en prisgunstig, kompakt og intuitiv digitalmikser for livesendinger og teater-/TV-produksjon. Brukergrensesnittet (med Vistonics) er det samme som benyttes i de større Vista’ene, og minner mye om det som søsterselskapet Soundcraft har implementert i sin Vi-serie.

Studer Vista 5 har tilnærmet ubegrensede utbyggingsmuligheter (I/O-kapasitet på 1700 inn- og utganger). Disse kan være i nært sagt alle tenkelige formater, som analog, AES, ADAT, MADI, Ethersound, AVIOM, SDI og TDIF. Mikseren har også mulighet for dynamisk automasjon til tidskode, DAW control, GPIO, ruterstyring via ProBel og audio follow video for å nevne noe.

Det finnes per i dag over 20 Vista-miksere i Norge, fordelt på brukere som NRK, TV2, OB-Team, Det Norske Teatret og Trøndelag Teater.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Studer

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Martin
Mæland

Martin Mæland

Vedlegg

På nett