LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Referat fra PLASA 2010

Publisert: 15.10.10 kl. 14:29

PLASA-messen gikk av stabelen i London 12. – 15. september. LydRommets delegasjon på syv fikk oppleve blant annet rykende ferske SI Compact-miksere, fotballkamp og et par Vi6-salg.

Det ble ikke lansert noen nye produkter på PLASA i år, men flere annonserte produkter ble vist fram for første gang. Blant disse var Soundcrafts nye serie; SI Compact. Dette er 3 digitale småmiksere på henholdsvis 16, 24 og 32 kanaler, med blant annet 14 bus’er/grupper, 4 matriseutganger, 4 sends for de interne Lexicon-maskiner og MADI-opsjon. Leveringsdato er ca desember for 24-kanaleren, januar for 16-kanaleren og februar for 32-versjonen. Prismessig vil de ligge på mellom ca 45.000 – 73.000 eks mva, avhengig av modell.

En annen nyhet som vakte stor interesse var JBLs PRX600 høyttalerserie. Kjennetegnet for den nye serien er nydesignet forsterker fra Crown, lavere vekt, bedre ytelse (økt maksimal SPL) og redusert pris. PRX600 består av seks kasser: En 12” og horn, en 15” og horn (som begge kan brukes som monitor), en dobbel 15” og horn, en treveis kasse og to sub’er på henholdsvis 600W og 1000W. Enkelte av modellene begynner så smått å komme på lager nå, med full levering fra og med november.

På lørdag fikk Flemming og Espen skvist inn en fotballkamp, nærmere bestemt Fulham - Wolverhampton på Craven Cottage. Kampen endte 2-1 til hjemmelaget takket være en sen scoring av den belgiske kraftspissen Moussa Dembélé.

På mandag arrangerte vi en liten pub-samling, med folk fra alle LydRommets avdelinger i Norge, Sverige og Danmark (samt noen ”internasjonale” venner). Med rundt 75 gjester ble det en svært hyggelig kveld.

Når vi i tillegg solgte et par Soundcraft Vi6 på messa, kan vi ikke annet enn å si oss meget godt fornøyd med oppholdet.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Nyheter