LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Nyheter fra NAMM 2011

Publisert: 14.01.11 kl. 21:17

LydRommets fabrikanter har lansert en rekke nyheter på NAMM!

JBL har lansert en ny utgave av EON515 ved navn EON515XT. Nytt med denne modellen er kraftigere forsterker, økt inngangsfølsomhet (+10 dB) og egen bass- og diskantkontroll. Selve kassa er sort i fargen, med diskret JBL-logo i front.

JBL har også lansert EON210P. Dette er en pakke med to stk passive 10”, en mikser med 2 x 300W forsterker og høyttalerkabel. Mikseren sitter bakpå den ene høyttaleren, og har fire mikrofoninnganger, to stereo linjeinnganger og fem klanger innebygget.

Crown har kommet med en ny versjon XTi. Nytt med den nye serien er blant annet ”Peak Plus” limitere, forbedret subharmonisk synth-modul, tre hastigheter på vifta og 30 presets. XTi Series 2 kommer i fire utgaver: XTi1002 (2 x 500W i 4 Ohm), XTi2002 (2 x 800W i 4 Ohm), XTi4002 (2 x 1200W i 4 Ohm) og XTi6002 (2 x 2100W i 4 Ohm).

Crown har også lansert en app for iPod Touch, iPhone og iPad til fjernstyring og overvåking av alle deres forsterkere med Ethernet (CTs, I-Tech, I-Tech HD og Macro Tech I Series). App’en kan også styre JBL VerTec med DrivePack DA-moduler. App’en koster 21 kroner og er tilgjengelig på App Store.

AKG har kommet med en Perception-app til iPad. App’en er en ren produktkatalog og kan lastes ned gratis fra App Store.

dbx har endret utseendet på de rimeligste produktene i analog-serien. Disse vil heretter ha et ”sexy silver titanium look”.

Focusrite har lansert en ny, revolusjonerende range til lydopptak og lyddistribusjon ved navn RedNet. RedNet gir deg 128 I/O med under 3 ms latency over et standard Ethernet-nettverk. Systemet baserer seg på Audinates etablerte Dante-teknologi og er komaptibelt med alle ASIO og Core Audio DAWs, inkludert Pro Tools 9, Logic og Cubase. RedNet består av fem produkter: RedNet 1 (8 AD/DA), RedNet 2 (16 AD/DA), RedNet 3 (32-kanals digital I/O), RedNet 4 (8-kanals mikrofonforsterker) og et PCI-e kort.

Focusrite har også lansert et hodetelefon-interface ved navn VRM Box. Dette er en liten boks med USB og SPDIF inn, hodetelefon ut og volumkontroll. VRM står for Virtual Reference Monitoring, og ”forvandler” hodetelefonene dine til studiomonitorer ved å påføre signalet crosstalk, førsterefleksjoner og høyttalerfarging. VRM Box kan brukes med hvilket som helst lydkort og DAW.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Nyheter

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!

Øystein
Johnsen

Øystein Johnsen