LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Nagra SD - nå på lager!

Publisert: 04.07.11 kl. 09:20

Ny håndholdt opptaker fra den sveitsiske storheten.

Nagra SD er en intuitiv 2-spors håndholdt opptaker i solid aluminiumsutførelse med svært god lydkvalitet. Lagring skjer på SD-kort (2 GB kort medfølger), og maskinen har over 10 timers brukstid på et par vanlige AA-batterier. Nagra SD kan ta opp i både lineær PCM (opptil 24 bit/96 kHz), MPEG-1 Layer 2 (MP2) og MP3. Maskinen bruker clip-on mikrofonene kjent fra Ares-M serien, men ekstern mikrofon kan også benyttes.

Nagra SD har fysiske switcher for en rekke sentrale funksjoner på baksiden, som filter on/off, mono/stereo opptak og quality high/low. Du trenger med andre ord ikke å forholde deg til selve menyen, med mindre du vil gjøre mer avanserte justeringer.

På frontpanelet finner vi input og output level, samt vanlige betjeningsknapper. I tillegg har man en Cue-knapp, der en kan sette markers som kan leses i mange redigeringsprogram. Videre finnes en A/B-knapp som oppretter et nytt spor når du er i opptak.

Overføring av data skjer enten via SD-kortet eller via USB. For kompatibilitet med telefoner som bruker mikro-SD kan en enkel kortadapter benyttes.

Klikk her for mer informasjon og pris.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Nagra

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Are
Terjeson

Are Terjeson

Vedlegg

Produkter

På nett