LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Lande og Sverstad kjører EON i 100!

Publisert: 24.07.11 kl. 09:10

Lydteknikk Rakkestad og Audio S med 100 stk JBL EON i sving i løpet av en helg.

Lydteknikk i Rakkestad ved Lars Tore Lande og Audio S ved Svein Erik Sverstad har spesialisert seg på å levere lyd til bilarrangementer. Helgen 8 -10. juli 2011 var det duket for to store billøp: Frontmotormesterskapet i bilcross på Gardermoen Motorpark og Gatebil 2011 på den splitter nye Rudskogbanen.

Ved første ørekast kan bilarrangementer kanskje høres ut som en relativt enkel jobb, men virkeligheten er en helt annen. Gatebilløpet på Rudskogen hadde for eksempel to depoter og to utegående reportere, hvorav den ene befant seg blant annet i helikopter. Heftig antennemekking måtte da til, slik at alle til enhver tid hadde full dekning på både trådløs mikrofon og in-ear.

Høyttalerriggen ble delt opp i soner, med delay der det var nødvendig. Linjene ble distribuert både trådløst og på kabel, med Soundcraft-miksere og dbx 1066 som linjedriver/kompressor/limiter, samt dbx 160 på stripene. I tillegg ble det brukt splittbokser for redundans, slik at ikke en hel sone gikk i mute dersom én høyttaler sviktet. Totalt gikk det med ca 4 kilometer signalkabel på hver jobb, i tillegg til strøm.

Takket være Lars Tore Lande og Svein Erik Sverstads ekspertise, samt JBL EONs driftssikkerhet, gikk begge arrangementene helt knirkefritt. Og med 100 stk JBL EON i bruk på en og samme helg, kan vi vel trygt slå fast at disse nå innehar norgesrekorden i EON!

LydRommet gratulerer med vel overstått.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Nyheter

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!

Øystein
Johnsen

Øystein Johnsen