LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Inspirerte deltagere på workshop 5. mai

Publisert: 16.05.11 kl. 15:43

LydRommet inviterte til Subwoofer Array Masterclass i Bodø 5. mai. Til Mørkvedhallen kom interesserte lydteknikere fra mange kanter av landet, tydelig fornøyd med muligheten til å spe på med faglig input, og teste og diskutere teorier og resultater.

Workshopen ble ledet av Jim Cousinss og Espen Andersen, som formidlet teorier og demonstrerte i praksis hvordan man oppnår best mulig dekning over større lytteområder.

"Kurset var informativt og demonstrerte hvordan man kan styre dekningen til subwoofere. Flere deltakere kommentere hvor enkelt det er i praksis, og ville prøve slike løsninger på egne jobber. Kudos til Lydrommet for å lage et seminar av god kvalitet.""

- Helge Dr. Bentsen, Oslo


"Å delta på en slik workshop gir oss større kunnskap og flere muligheter til å utnytte DSP-kraften og fleksibiliteten VPSB7118DPAN-subbene våre gir oss, via System Architect. Vi merker at fokuset på mer avanserte løsninger  for sub-stacking øker. At vi da får tilgang til noe av den kunnskapen kapasiteter som Jim Cousins og Espen Andersen innehar på dette området er for oss veldig nyttig. Videre utforskning av cardioide-sub med VP-subber vil bli utført på ”gutterommet”."

-Halvard Torget Eriksen, daglig leder LivePro AS, Odda

"Et kjent problem med bruk av subber er ujevn lyddekning i subfrekvensene. I tillegg til ujevn dekning, skaper ofte de subfrekvensene som ender opp på scenen vanskelige arbeidsforhold både for musikere og teknikere. Gjennom denne workshopen får man teoretisk, og ikke minst praktisk innføring i hvordan man med dagens sub systemer kan styre unna disse problemene.
Jim Cousins og Espen Andersen fra Lydrommet gjorde en flott jobb med å formidle teori, og sette denne ut i praksis. En workshop som anbefales!"

- Brynjar Stabell Erdahl, daglig leder Lydteamet, Bodø

 

"Jeg gikk mye rundt i salen for å høre fra forskjellige posisjoner. Veldig fin dekning og fin punch. - Nå er det bare å kjøpe flere subber"

 - Timmy Liland, Liland Lyd og Lys, Bøstad


"For meg som jobber for det meste på et kulturhus og stort sett på en fast installasjon er dette en annen verden. Rear-fired sub-systemer har jeg ikke jobbet med, og resultatet er ganske imponerende. For oss på huset er kardioide-løsninger noe vi ser fra tid til annen og som vi med stor fordel kunne brukt i en del sammenhenger for å redusere basstrykket i fremste del av scenen. Fantastisk lærerikt."

- Roar Karlsen, Bodø Kulturhus

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Kurs og seminar