LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Stor lyd på nye Egon Storo

Publisert: 13.08.10 kl. 13:50

August 2010: Trondheim Lyd Lysverket er nettopp ferdig med lydinstallasjonen på nok en Egon-restaurant, denne gangen i det nyopussede Storosenteret i Oslo. Jobben er utført av Trondheim Lyd Lysverket, fra prosjektering og tegningsunderlag til installasjon og igangkjøring av anlegget.

Trondheim Lyd Lysverket er nettopp ferdig med lydinstallasjonen på nok en Egon-restaurant, denne gangen i det nyopussede Storosenteret i Oslo. Hele jobben er utført av Trondheim Lyd Lysverket, fra prosjektering og tegningsunderlag til installasjon og igangkjøring av anlegget.

Egon startet opp allerede i 1984, med et konsept de har kjørt konsekvent fram til i dag: Restaurantene er innredet med "låvetema"; det vil si grovt panel, gammel murstein, bjelker og nivåforskjeller. Et slikt interiør krever som regel mange små høyttalere, for å få jevnest mulig lydspredning. På Egon Storo Storsenter ble det brukt 37 stk JBL Control Contractor 25AV, 13 stk Contractor 19CST (basser innfelt i sittebenk), og 2 stk JBL Contractor 24CT (toalett). Uteserveringen dekkes av 6 stk Contractor 28T. Alle høyttalerne blir drevet av 2 stk Crown CDI2000 og styrt av en dbx 641M, med én ZC3 kildevelger og 2 stk ZC1 volumpanel. Delingen til høyttalerne skjer ved hjelp av DSP i forsterkerne, mens øvrig prosessering skjer i dbx 641M, blant annet automatisk regulering av lydvolum basert på støynivå i lokalet (slik at staben kan konsentrere seg om å servere kunder istedenfor å fikle med lydanlegget).

Prosjektansvarlig Sindre Eikli hos Trondheim Lyd Lysverket har 23 Egon-installasjoner bak seg, og har derfor en viss idé om hva som kreves av produktene ved en slik installasjon: "Når det gjelder valget av produkter så er en ting lydkvalitet, driftsikkerhet og pris, men minst like viktig er det å ha en seriøs og oppegående importør som kan levere!"

LydRommet gratulerer Trondheim Lyd Lysverket med vel utført arbeid og ønsker den nyåpnede Egon-avdelingen på Storosenteret lykke til.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Installasjon

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!

Øystein
Johnsen

Øystein Johnsen