LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Nytt produkt: Focusrite Saffire 6 USB

Publisert: 09.10.09 kl. 10:20

Focusrite har nå lansert det første USB-lydkortet i den populære Saffire-serien. Dette er en desktop-variant designet for de som trenger få inn- og utganger.

Saffire 6 USB er et nytt lydkort fra Focusrite med to mic/instrument/linje inn, fire utganger og MIDI. Mikrofonforsterkerne er av velkjent Saffire-kvalitet, med global phantommating og individuell -10 dB pad. Focusrites egne drivere sørger for ultra-lav latency, med en minimum buffer på kun 77 samples. A/D- og D/A-converterne har et dynamikkområde på henholdsvis 105 og 103 dB (A-veiet), med PLL jitter-eliminering. Lydkortet strømforsynes via USB.

I motsetning til firewire-storebrødrene i Saffire-familien, har ikke Saffire 6 USB et kontrollsoftware med avanserte submix- og routingmuligheter. Det nye lydkortet er designet for å jobbe i bakgrunnen og simpelthen bare virke.

En dedikert mixer-pot på frontpanelet lar deg justere balansen mellom input og playback. Hvis du for eksempel skal gjøre vokalpålegg på allerede innspilt materiale, kan du da justere balansen mellom mikrofonen og kompet her. Frontpanelet har også monitor- og hodetelefon-pot.

Stereoutgang 1/2 er på balansert jack. Videre har Saffire 6 USB stereoutgang 1/2 og 3/4 på ubalansert RCA (phono), slik at den enkelt kan kobles opp mot en DJ-mikser.

Focusrite Saffire 6 USB bundles med Ableton Live Lite 7, Novations Bass Station soft synth, mer enn 1 GB med samples og Focusrite FX Suite (kompressor, gate, EQ og reverb)

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Focusrite

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Are
Terjeson

Are Terjeson