LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Nyhet: Focusrite OctoPre MkII Dynamic

Publisert: 29.01.10 kl. 11:46

Focusrite OctoPre MkII Dynamic er en 8-kanals mikrofonforsterker med kompressor på hver kanal. I tillegg kommer den med word clock og ADAT i/o som standard!

Focusrite OctoPre MkII er en 8-kanals mikrofonforsterker med integrert AD/DA-converter (8 kanaler i/o @ 24 bit/96 kHz). Alle åtte kanaler har fantommating, 5-LEDs nivåmetere og separat -10 dB pad (noe som gjør den ideell til trommeopptak). Kanal 1 og 2 kan også fungere som instrumentinnganger.

Preampene i OctoPre MkII Dynamic er de samme som sitter i den prisbelønte Saffire-serien. Karakteren er transparent, med høy båndbredde og mye headroom. Kompressoren har et VCA-design basert på Focusrites legendariske RED3 kompressor, og består av kun én pot. Jo mer du skrur med klokka, desto lavere threshold og mer makeup gain. Attack og release er satt til henholdsvis 1,2 og 28 ms og ratio er 2:1. Ved å trykke på "more"-knappen, økes ratio til 4:1 samtidig som threshold-pot´en vil konsentrere seg over et mindre dynamikkområde.

OctoPre MkII Dynamics ADAT-utgang er selvforklarende. ADAT-inngangen derimot, har en snedig funksjon: OctoPres analoge utganger, som vanligvis bærer det forsterkede signalet til de respektive kanalene, kan med tastetrykk istedet fungere som en ADAT DA-converter. OctoPre MkII Dynamic er med andre ord både en 8-kanals preamp/kompressor OG en AD/DA converter!

Eksempel: Dersom du har en mikser med ADAT-kort (***kremt Yamaha kremt kremt***), kan du gå ADAT ut fra denne inn i OctoPre MkII Dynamic og hente DA-konvertert signal på OctoPres analog ut 1-8. Du vil altså få 8 ekstra mik/linje inn PLUSS 8 ekstra linjeutganger til din mikser.

Focusrite OctoPre MkII Dynamic er leveringsklar februar 2010.

Pris: 5060,- eks mva

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv Focusrite

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Are
Terjeson

Are Terjeson