LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Nytt product fra BSS: BLU-102

Publisert: 15.10.10 kl. 15:30

Soundweb London prosessor med 10 inn, 8 ut, ekkokansellering, telefonhybrid og 48 kanaler BLU link.

Soundweb BLU-102 er fast konfigurert med 10 innganger og 8 utganger. Enheten har 48 kanals BLU link for signaldistribusjon mellom flere enheter. I tillegg har BLU-102 prosessering for opp til 8 uavhengige AEC-kanaler (Acoustic Echo Cancellation), og et innebygget analogt telefonhybrid. 

Til telefonhybrid I/O-enheten er det laget et meget brukervennlig "default control panel" hvor man kan lagre 16 faste numre for hurtigoppringing, samt mulighet for å slå nummer direkte. I tillegg til å kunne sende DTMF (”Dual Tone Multiple Frequencies”; et system for tonesignalering over analoge telefonlinjer), kan den også motta og gjenkjenne DTMF-toner. Dette gjør at du kan bruke telefon til å fjernstyre soundweben! 

AEC er i stand til å kansellere ut akustisk ekko i systemer der høyttaler og mikrofon er plassert i samme rom. Typisk bruk er telefon- og videokonferanserom. AEC-funksjonen kan også brukes til fjerning av sidetone på telefonlinjen. 

BLU-102 er forøvrig identisk med BLU-100. Enheten har 2 x prosessorkraften til BLU16, og programmeres med London Architect som alle andre Soundweb London produkter. Kontroll og styring skjer over ethernet. BLU 100 har BLU Link, men er begrenset til 48 kanaler. Dette er de første 48 kanalene i standard 256 kanals BLU link, slik at BLU100 kan være en del av et BLU Link nettverk.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv BSS

Vedlegg

På nett