LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Norgespremiere på Voi Voi Schlagershow med AKG DMS70

Publisert: 16.02.12 kl. 15:24

Ukentlig Grand Prix-bonanza på Brighton Pub med AKGs nye digitale trådløssystem!

Torsdag 19. januar var det duket for premiere på det nye konseptet Voi Voi Schlagershow på Brighton Pub i Oslo. Showet består utelukkende av kjente og kjære Grand Prix-melodier, fremført i et forrykende tempo.

Konseptet har sitt utspring fra Stockholm, hvor showene har dratt fulle hus hver uke i over 5 år. Premieren på Brighton Pub kan antyde en tilsvarende suksess her til lands også, med fullt hus og topp stemning.

En annen premiere under showet var nyheten DMS70 fra AKG; et nytt digitalt trådløst mikrofonsystem som sender i 2,4 Ghz båndet.

I motsetning til tradisjonelle analoge trådløse systemer, er transmisjonen i DMS70 helt ukomprimert. Signalet i DMS70 konverteres til digitalt i senderne, noe som gjør at man unngår compounderen man benytter seg av i analoge systemer. Resultatet av dette er null forringing og suveren lydkvalitet.

Under Voi Voi showene benyttes opptil 4 håndsendere(med D5 kapsel) samtidig. "Vi har ikke hatt noen tekniske problemer under verken prøver eller de to showene vi har gjennomført", sier Thomas Anholt fra Voi Voi. 

"Selv om vi har scenen i forkant av høyttalerne under showene, har vi ikke hatt noe problemer med feedback."

"AKG D5 er en av de beste vokalmikrofonene jeg har jobbet med", legger Thomas til.

Voi Voi Schlagershow spilles hver torsdag frem til sommeren i Brighton Lounge, Lille Grensen 7 i Oslo.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv AKG

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!

Gorm
Gylterud

Gorm Gylterud