LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

WaveCapture-kurs i oktober

Publisert: 01.09.16 kl. 10:33

Stor etterspørsel gjør at vi holder nytt kurs i Oslo 11. - 13. oktober!

11. - 13. oktober vil vi holde et nytt kurs i WaveCaptures programvare for system-tuning og dB-logging. Kurset vil finne sted i vårt demorom ved Thorvald Meyersgt 7, og programmet vil være som følger:

  • Dag 1: Live Capture gjennomgang
  • Dag 2: Hands on measurement
  • Dag 3: RT-Capture 3 dB-logging

Foredragsholder er Dan Bävholm fra WaveCapture, og kurset vil foregå på svensk. 

Dan Bävholm var med å stifte Lab.gruppen, der han hadde rollene som Product Designer, Product Manager og Marketing Director. I tillegg til utvikling av hardware og software, har Dan Bävholm blant annet også jobbet som tekniker og konsulent for de største festivalene i Sverige.

Det vil bli servert enkel mat og drikke underveis.

Alle deltakere vil få spesialrabatt på lydkort, målemikrofon, kalibrator og programvare. Kontakt oss gjerne i forkant, da dette utstyret er en forutsetning for å gjennomføre kurset.

PRIS PÅ KURS: 4.800,- eks mva 

For påmelding: Kontakt alexander@lydrommet.no


Om Live Capture:

Live Capture er markedets mest avanserte analyseprogram for system-tuning. Programmet brukes av en rekke tunge aktører på markedet, som JBL, d&b og Dolby.

Om RT-Capture 3:

RT-Capture 3 er et PC-basert program for godkjente målinger av lydnivåer under konserter og lignende. Programmet støtter 2-kanals målinger, har innebygget mikrofonkalibrering og SPL-måling gjøres i henhold til IEC 61672-standarden. Den ferdige rapporten genereres på norsk.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2016

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Alexander
Rambøl

Alexander Rambøl