LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

WaveCapture-kurs 15-17. mars

Publisert: 16.02.16 kl. 15:50

Vi holder vårt første kurs i Live Capture og RT-Capture 3! OBS: Få plasser igjen.

15. - 17. mars vil vi holde vårt første kurs i WaveCaptures programvare for system-tuning og dB-logging. Kurset vil finne sted i vårt demorom ved Thorvald Meyersgt 7, og programmet vil være som følger:

  • Dag 1: Live Capture gjennomgang
  • Dag 2: Hands on measurement
  • Dag 3: RT-Capture 3 dB-logging

Foredragsholder er Dan Bävholm fra WaveCapture, og kurset vil foregå på svensk. Det vil bli servert enkel mat og drikke underveis.

Alle som deltar på kurset vil få spesialrabatt på lydkort, målemikrofon, kalibrator og programvare. Kontakt oss gjerne i forkant, da dette utstyret er en forutsetning for å gjennomføre kurset.

PRIS PÅ KURS: 4.800,- eks mva 

For påmelding: Kontakt alexander@lydrommet.no

 

Om Live Capture:

Live Capture er markedets mest avanserte analyseprogram for system-tuning. Programmet brukes av en rekke tunge aktører på markedet, som JBL, d&b og Dolby.

Norge har per dags dato ingen krav om dB-logging og dokumentasjon, men etter all sannsynlighet er dette nært forestående. For eksempel har Sverige hatt et slikt krav siden 2004.

Om RT-Capture 3:

Å måle en eller annen form for dB under en konsert er en enkel sak. Å måle dB over tid derimot, med kalibrert utstyr ved ulike målepunkter, gjennomsnittsverdier og mulighet for dokumentasjon i etterkant, krever både kunnskap og riktig verktøy.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2016

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Alexander
Rambøl

Alexander Rambøl