LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

JBL M2 i Ocean Sound

Publisert: 28.01.16 kl. 09:24

Den lille øya Giske har blitt 117 kilo tyngre.

Ocean Sound Recordings på den lille øya Giske utenfor Ålesund er et studio utenom det vanlige. Det arkitekttegnede bygget fra 2009 ligger helt i havgapet, og er konstruert som et tradisjonelt båtnaust, med naturpanel på veggene og gress på taket.

Utstyrsparken består blant annet av en 40-kanals Rupert Neve 5088 mikser, 2 stk Studer A800 2’’ 24-spors båndspillere og et imponerende utvalg mikrofoner og outboard.

I januar 2016 fikk også studiomonitorene seg et realt løft, da Ocean Sound gikk til innkjøp av JBLs flaggskip M2, forsterket med Crown I-Tech 4 x 3500 HD.

JBL M2 er en gulvstående fjernfelts monitor, med ekstrem dynamikk, et bredt sweet spot og null subharmonisk forvrengning (takket være den patenterte D2 HF-driveren).

Av andre spesifikasjoner kan vi nevne flat frekvensrespons fra 40 Hz – 40 kHz, peak SPL på 123 dB (1 m) og vekt på 58,5 kilo. Les mer om JBL M2 her.

Produsent i Ocean Sound, Henning Svoren, kommenterer:

"JBL M2 fyller kontrollrommet vårt med ein mektig lyd, som gir både ein kroppslig og følelesmessig opplevelse du seint vil gløyme!

Samtidig er dei ekstremt presise og detaljerte, noko som gjer at det blir lett å ta dei rette beslutningane ved lavmælt kritisk lytting.

Stereo perspektivet er heilt eineståande! Det er også dekninga frå bass til diskant i kvar krik og krok i rommet! 

DSP-funksjonaliteten i I-Tech forsterkaren har gjort det mulig for oss å tilpasse monitorane til akustikken på ein suveren måte, så eg er heilt trygg på at opptaka eg gjer med JBL M2 fungerer fantastisk når du lyttar til dei på andre høgtalarar utanfor studioet."

LydRommet har JBL M2 permanent installert i vårt demorom i Thorvald Meyersgt 7. Kontakt Thomas, Are eller Bjørn Magne for audiens.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2016

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Are
Terjeson

Are Terjeson