LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Focusrite RedNet A8R

Publisert: 20.04.16 kl. 12:58

8 kanaler high end AD/DA og en kanal AES I/O, med redundant PSU og to stk Dante-port på Ethercon

Focusrite RedNet A8R er en 8-kanals AD/DA til Dante, med et dynamikkområde på hele 119 dB og samplingsfrekvenser opptil 192 kHz. De analoge inn- og utgangene er tilgjengelig på 25-pins D-Sub (Tascam-standard).

I tillegg finnes en AES/EBU I/O på XLR, med mulighet for sample rate converter på inngangen. Denne kan også benyttes som DARS-klokke.

Word Clock I/O er tilgjengelig på BNC, de to Dante-portene er på Ethercon, og strømforsyningen er redundant (med låsbar tilkobling).

Focusrite RedNet A8R kan brukes som en frittstående Dante-boks, eller inngå i et større Dante/RedNet-system. Andre modeller i RedNet-serien har løsninger for fjernstyrbar mikrofonforsterkning, foldback, ADAT, AES, MADI og integrasjon mot Pro Tools.

Standard CAT-kabling og gigabit Ethernet-switcher benyttes. Analog-til-analog latency kan fås ned til under 3 ms.

I tillegg til å gi det ypperste innen lydkvalitet, kan RedNet også være et økonomisk fornuftig valg med tanke på summene man sparer i analog kabling, uttaks- og patch-felt.

Siden enhetene er nettverksbasert, kan de også til enhver tid flyttes til det stedet hvor det er behov for I/O. Dette betyr at man gjerne ikke trenger like mange enheter som i et konvensjonelt point-to-point system.

Av store RedNet-installasjoner i Norge, kan vi nevne Westerdahls, Hålogaland Teater og Høgskolen i Lillehammer.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2016

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Are
Terjeson

Are Terjeson

Vedlegg

Produkter