LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

AKG hodetelefoner

Publisert: 09.11.15 kl. 11:12

En oversikt over utvalget av AKG hodetelefoner til studiobruk.

AKG har produsert hodetelefoner siden 1949, og du har garantert sett fordums modeller i diverse studioklipp, for eksempel av denne gjengen eller denne fyren her.

Dagens AKG-modeller kjennetegnes ved at de er relativt lavohmige, med selvjusterende hodebøyle og utskiftbar kabel via en 3-pins mini-XLR i venstre klokke.

I esken følger det med både rett kabel og spiralkabel, samt øreputer i jukseskinn og velur. Alt dette er for øvrig reservedeler som LydRommet til enhver tid har på lager.

Utvalget kan kategoriseres som følger:

Studio arbeidshester:

K141:
Åpen konstruksjon, på-øret design. Et fornuftig valg hvis du vil investere i mange hodetelefoner som kun skal brukes innimellom.

K240:
Åpen konstruksjon, rundt-øret design. AKGs bestselger og en svært behagelig klokke. Meget flat frekvensrespons. Gir litt overhøring.

K171:
Lukket konstruksjon, på-øret design. Den modellen som lukker best. Ideell til live-bruk/trommiser.

K271:
Lukket konstruksjon, rundt-øret design. En fysisk bryter muter klokkene når de ikke er på hodet (for å beskytte klokkene og unngå overhøring). Et supert valg for bruk i innspillingsrommet.

Miksing/mastering/Hi-Fi:

K612:
Åpen konstruksjon, rundt-øret design. Kosteffektiv hi-end hodetelefon for kritisk lytting. Utvidet frekvensrespons på 12 Hz - 39,5 kHz.

K712:
Åpen konstruksjon, rundt-øret design. En videreføring av de populære K701/702. En svært vellydende og avslørende hodetelefon.

K812:
Åpen konstruksjon, rundt-øret design. Flaggskipet, der det ikke er spart på noe. Lær mer om K812 i denne videoen.

Alle modeller er lagervare. Kontakt anders@lydrommet.no for mer informasjon, markedsføringsmateriell og kvantumstilbud.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2016

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!

Anders
Nannestad

Anders Nannestad