LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Phonak Roger

Publisert: 16.07.15 kl. 15:36

Et digitalt alternativ til IR og teleslynge, for personer med høreapparat.

Phonak Roger er et system med mange bruksområder. Vi skal her ta for oss systemet som et alternativ til konvensjonell teleslynge og IR.

Bakgrunn:

FM-systemet Phonak Guide-U har vært på markedet i flere år. Med sin rackmonterbare høyeffekts FM-sender er dette fremeles det beste alternativet i store saler.

Brukerne får utdelt FM-mottakeren MyLink (med halsslynge), som induserer signal til høreapparat med T-Coil. Mottakeren er markedets minste, og kan skjules under klærne uten at rekkevidden påvirkes i nevneverdig grad.

FM-systemet gir overlegen lydkvalitet og dekning, sammenliknet med teleslynge og IR. Installasjonen er også betydelig enklere, og sammenliknet med teleslynge er prisen langt lavere.

LydRommet har de seneste årene installert Guide-U i prosjekter som Kilden, Lyngdal Kulturhus og Norges Musikkhøgskole.

Phonak Roger:

Phonak Roger benytter samme prinsipp som Guide-U, men kanalene er nettverksbasert og transmisjonen foregår i 2,4 GHz-båndet. Dette gir et bedre signal/støy-forhold og flere muligheter hva tilkobling angår.

Phonak Roger består av følgende komponenter:

  • Inspiro: En lommesender med integrert clip-mik. Rekkevidden er mer enn god nok til å dekke et stort rom. Inspiro er selve hjernen i systemet, og kan programmere alle Roger-enhetene i listen under med et tastetrykk. Flere Inspiro lommesendere kan også fungere på samme nettverk.
  • AudioHub: En tilleggssender til Inspiro, med to linjeinnganger. AudioHub fungerer også som en dockingstasjon (lader) til Inspiro.
  • DynaMic: En trådløs pass-around mikrofon som også kan kobles til Inspiro.
  • MyLink: Mottakere med halsslynge, volum opp/ned og hodetelefonutgang
  • WallPilot: En boks til å henge på ved inngangen av rommet, som automatisk programmerer MyLink til rommets frekvens.

Kontakt are@lydrommet.no for demo og priser.

 

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2015

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Are
Terjeson

Are Terjeson

Vedlegg

Produkter