LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Nytt agentur: Fischer Amps

Publisert: 29.05.15 kl. 10:43

Tysk produsent av In-Ear propper, trådbundet hodetelefondistribusjon med mer.

Fischer Amps er et tysk firma med produktløsninger som bærer preg av høy kvalitet og brukervennlighet, til en fornuftig pris. Hovedfokus ligger på In-Ear propper og trådbundet In-Ear distribusjon, men Fischer Amps har også andre smarte produkter, som beskrevet under.

In-Ear propper:

Totalt fem modeller: Enveis, 2-veis, 3-veis, 4-veis og hardcore 4-veis (med ekstra bass, ideell for bassister og trommiser). Utskiftbare silikonpropper. De dyrere modellene har også utskiftbare kabler.

In-Ear amp:

To modeller: 2-kanals og 8-kanals rackmonterbare hodetelefonforsterkere til passive In-Ear bodypacks, for trådbundet In-Ear. Signaldistribusjon på XLR (ubalansert stereo på en stk XLR mikrofonkabel).


 

Passiv In-Ear body pack:

Kun volum. Til bruk med In-Ear amp.

 


Aktiv In-Ear bodypack, 2 modeller

(ikke for bruk med In-Ear amp):

  • 2-kanals/balansert, med volum, pan og monoswitch.
  • 2-kanals/balansert, som i tillegg har mikrofoninngang med separat nivåkontroll, +48V, HPF, pad og «mic link out».
Bodypackene kan kjøpes enkeltvis eller i bundles med 4 og 8 komplette sett inkl. propper. Settene kommer i HPRC koffert med tilpasset foam fra RUFO.
 

Fischer Amps In-Ear løsninger er ideelle for både scene- og studio- og orkestergravbruk. Konvensjonelle hodetelefoner kan selvsagt også benyttes, og det er mer enn nok kraft til å drive selv høyohmige varianter.

Guitar Genius:

Et dempeledd mellom forsterker og kabinett, som gjør at du kan pushe ampen uten å sprenge høyttaleren. Har også integrert høyttalersimulering og hodetelefonutgang.

Mini DI-boks:

Som navnet tilsier. Med belteclip.

Oppladbare batterier og batteriladere:

AA, AAA og 9V. Rackmonterbare ladere/skuffer for opptil 16 stk AA/AAA og 8 stk 9V.

Speaker Checker:

Aluminiumcase med belteclip. 90 Hz - 9 kHz sinus sweep. Speakon og XLR ut. Max 1W utgangseffekt. Powres av ett stk 9V batteri.

Bass-shaker, buttkicker og amp:

Diverse løsninger, blant annet en som kan festes rett på trommestolen (uten modifikasjoner) og en som ser ut som en liten radiator, for seriøs rumperisting (for kino, gaming etc).

In-Ear Drum Amp:

Fire-kanals, med kontroll over bass-shaker og med sideveis stativfeste til f eks trommestol eller HH-stativ.

Vi har allerede fått første sending fra Fischer Amps inn til lager, og vi er meget godt fornøyd med både lydkvaliteten og byggekvaliteten. Dette er no-nonsense utstyr som er bygget for å vare.

Kontakt Alexander eller Anders for mer informasjon og pris.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2015

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Alexander
Rambøl

Alexander Rambøl