LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Soundcraft Vi3000 - nå på lager!

Publisert: 04.06.14 kl. 14:00

Neste generasjon Vi, med lokal I/O og MADI/Dante som standard.

En av de største nyhetene på Frankfurt-messa var utvilsomt Soundcrafts nye digitalmikser Vi3000. Størrelsesmessig er den lik Vi4, med 4 fader bays og 4 Vistonics touch-skjermer, men Vi3000 har i tillegg local racket bygget inn i brukerflaten.

Den nyutviklede kjernen har fått navnet SpiderCore, med 40-bits floating point prosessering via FPGA og SHARC DSP. Av en maksimal I/O-bank på 246 inn- og 214 utganger, kan SpiderCore ha 96 kanaler til miks og 24 mono/stereo-busser + LCR (med «spare capacity for future expansion»).

De lokale inn- og utgangene er bygget opp i moduler på 16, med en maksimal analog konfigurasjon på 48 inn og 16 ut. Med andre ord kan 16 og 16 kanaler erstattes med AES, eller de kan blindes ut.

Optisk MADI og Dante kommer som standard. Disse bussene er parallelle, og er ment for opptak eller til bruk med Soundcraft Realtime Rack. Brukerflaten har også fast 4 x AES I/O, MIDI, USB, Ethernet, DVI og redundant PSU. Videre finnes to D21 kortplasser, for ytterligere MADI, Dante, AES, ADAT, Aviom, Rocknet, BLUlink, TDIF mm.

Vi3000 er kompatibel med alle Soundcraft/Studer stagebokser, og kan leveres bundlet med Vi6 stageboks. D21-kort til mikser er da inkludert i prisen.

Øvrige Vi-fasiliteter er selvfølgelig også på plass, som 4 x Lexicon FX, BSS grafisk EQ på alle utganger, faderglow og ViSi Remote kompatibilitet.

Kontakt alexander@lydrommet.no for mer informasjon.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2014

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Alexander
Rambøl

Alexander Rambøl

Vedlegg

På nett