LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

P4 velger AETA

Publisert: 14.04.14 kl. 10:32

ScoopFone HD er en profesjonell mobiltelefon for utegående reportere.

Med HD Voice overføres frekvensbåndet fra 50 Hz til 7 kHz mellom to kompatible enheter. ScoopFone HD har tilkopling for en mikrofon og en linjekilde, samt to hodetelefonutganger.

P4 har reportere flere steder i landet som bruker den portable ScoopFone HD enheten. Reporteren ringer opp til en rackmontert Scoop 5 codec som, i tillegg til HD-Voice, også har mulighet for tilkopling via ISDN, IP, eller leid linje.

«Vi valgte AETA i hovedsak for HD-voice-funksjonaliteten. AETA ScoopFone HD gir våre reportere enkel mulighet til å gå live utenfor studio med lyd som er bedre enn vanlig telefonlyd fra plasser der vi ikke har HF-dekning og 3G/4G er for ustabilt for en ren ip-codec. Vårt inntrykk er at ScoopFone/AETA er enkelt og stabilt i bruk.»

- Svein Tjeldflåt, Programingeniør, P4

AETA Audio Systems

AETA Audio Systems er en fransk produsent av høykvalitets audio codec-enheter for overføring av lyd via forskjellige databærere. I deres produktportefølje finner man både rackmonterbare og portable codec-enheter med tilkoblingsmuligheter for IP, ISDN, leid linje, satellitt, 3G, 4G og HD Voice, med mulighet for å velge den algoritmen som gir best lydkvalitet i forhold til tilgjengelig båndbredde.

AETA startet opp i 1978, og er idag blant de ledende produsenter innenfor sitt fagfelt. AETAs referanseliste rommer kringkastere fra hele verden, som for eksempel Radio France, BBC, RAI Italia, ARD, NDR, YLE, NHK og Bloomberg Business News. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med Bjørn Magne på epost bjornmagne@lydrommet.no, eller tlf. 23 23 28 58.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2014

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!

Bjørn Magne
Idland

Bjørn Magne Idland

Vedlegg

Produkter