LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Nytt lydanlegg til St. Birgitta katolske kirke

Publisert: 01.12.14 kl. 10:34

LydRommet har i løpet av høsten 2014 oppgradert lydanlegget i St. Birgitta katolske kirke i Fredrikstad. Installasjonen omfattet både tale- og musikklyd i kirken, samt trådløst system i menighetshuset.

Etter en prosess med befaring og behovsavklaring ble det besluttet at kirkerommet skulle utstyres med et par JBL CBT200-LA ved koret, og et par CBT-50LA bak ved galleriet, slik at lyden forsterkes i samme retning som den kommer fra. I tillegg har menigheten investert i et AKG trådløst system og et BSS Soundweb styringssystem med enkel betjening, som gir mulighet for distribusjon til menighetshus og kapell. Høyttalerne forsterkes av Crown DCi installasjonsforsterkere.

Prosjektansvarlig ved St. Birgitta menighet, István P. Tálos, meldte følgende tilbake da vi ba om deres evaluering av prosessen og det endelige resultatet:

"Det ble utført tilstandsvurdering, behovsprøving, rådgiving og prosjektering i tett samarbeid med oss. Det ble tidlig klart at det 25 år gamle anlegget i kirken måtte skiftes ut og endog suppleres med et separat anlegg for sang/musikk fra galleriet.

Valg av forsterkere, høyttalere, stasjonære og trådløse mikrofoner og annet utstyr, ble maksimalt tilpasset brukers ønsker og behovet i kirkerommet; både lydteknisk, bruksmessig og estetisk.

Etter at arbeidene kom i gang ble de gjennomført raskt og effektivt. Endringer underveis ble håndtert profesjonelt og smidig. Kommunikasjonen mellom de utførende og oss var meget bra. Spesielle lokale forhold ble håndtert på en fleksibel og kreativ måte under hele installasjonen.

I dag har vi et godt og tidsmessig lydanlegg, men fortsatt god kontakt med LydRommet as, som vil stille med kompetanse og service ved behov i tiden fremover.

Anbefales.

Fredrikstad, 10.11.2014

St. Birgitta menighet
István P. Tálos
Prosjektansvarlig»

Vi takker for tilliten og hyggelige tilbakemeldinger, og gleder oss til videre samarbeid.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2014

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Alexander
Rambøl

Alexander Rambøl