LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Storyline utvider med JBL LSR

Publisert: 22.03.13 kl. 11:42

Norges største leverandør til filmbransjen har nå totalt 8 stk JBL LSR 5.1-oppsett.

I 2009 fusjonerte Chimney Pot og Norsk Filmstudio, og ble med det Norges største samlede ressurs av kreatører og filmteknisk infrastruktur. Storyline leverer lyd, lys, studio, grip, kamera, kostyme, VFX og bildeetterarbeid, og dekker med det hele verdikjeden.

I 2012 flyttet Storyline store deler av virksomheten til nye lokaler i Mølleparken 4 på Grünerløkka. Hvert studio ble akustisk designet av Erik Aasheim. Med forholdsvis jevn akustikk i alle rom, ønsket Storyline også en uniform utstyrspark.

Resultatet ble et innkjøp av et stort antall JBL LSR studiomonitorer, for å komplettere systemene de hadde fra før og standardisere lyttingen til ett merke. Totalt er det nå 8 stk JBL LSR 5.1-anlegg på huset.

Systemene er en kombinasjon av 2300, 4300, og 6300-serien, men left/center/right består i all hovedsak av toppmodellen LSR6328. Lydsjef Gisle Tveito utdyper:

- I filmsammenheng mikser vi på høyt volumnivå. Da er vi avhengige av monitorer som kan håndtere transientene, med mye headroom og minimal forvrengning. JBL LSR takler dette langt bedre enn andre merker vi tidligere har hatt.

- Kompatibiliteten er også fabelaktig. Ved å jobbe på JBL LSR her på huset, trenger vi å gjøre minimalt med justeringer når vi flytter miksen til Frogner Kino. De overfører rett og slett ekstremt likt.
 

Har du spørsmål? 
Kontakt Are på epost eller tlf. 23 23 28 09.

 

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2013

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Are
Terjeson

Are Terjeson

Vedlegg

Produkter